Over dit blog

Welkom! Dit blog is ons open notitieblok voor het Handboek Urban Sports dat we schrijven. We publiceren hier minimaal iedere twee weken insights, inspiratie en learnings over Urban Sports. Verhalen uit de community en initiatieven uit het hele land. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Ben je zelf sporter, beleidsmaker, initiatiefnemer of op een andere manier geïnteresseerde en heb je een vraag of een onderwerp dat je graag behandelt ziet? Laat het ons weten en we proberen het mee te nemen!

 

We ontwikkelen het boek in co-creatie met de community en schrijven het dus in samenwerking met de urban sporters. Link daarom als je wilt mensen aan ons die we moeten spreken of artikelen of initiatieven die we zeker mee moeten nemen. Dat kan via commentaar op een post of direct aan Maxi:

  • urbancitymanager@kngu.nl
  • 0612254744

Het is work in progress. We nemen jullie op deze manier mee in het ontstaan van het boek. Zo zullen niet alle verhalen van deze site noodzakelijk in het boek verschijnen en kunnen teksten aangepast worden – ook op basis van jullie input en wensen!

Alvast hartelijk bedankt en veel plezier op het blog!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

    Heb je opmerkingen, tips of vragen?
    Neem contact met ons op!